УМВС Волині підбили підсумки роботи за 9 місяців 2014 року

УМВС Волині підбили підсумки роботи за 9 місяців 2014 року

18.10.14 13:44 0 619
В обласному управлінні міліції відбулося розширене засідання колегії, під час якого начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига відзначив позитивні досягненнях і результати роботи служб та міськрайвідділів міліції, а також вказав на прорахунки в оперативно-службовій діяльності правоохоронців.

Передувало проведенню розширеної колегії підведення підсумків в усіх міських та районних відділах міліції за участю заступників начальника УМВС, результатом яких стали заплановані заходи для покращення показників службової діяльності.

Заслухавши інформацію про результати діяльності слідчих підрозділів, блоку кримінальної міліції та міліції громадської безпеки, начальник УМВС зауважив, що роботу за окремими напрямками слід покращувати.

Згідно з порядком денним, розглянули також питання щодо дотримання обліково-реєстраційної дисципліни, стану кадрового забезпечення, професiйного рiвня, дисципліни i законностi серед особового складу органiв вутрішніх справ областi. Не оминули увагою також заходи щодо реалiзацiї антикорупцiйного законодавства та викриття злочинів у сфері економіки. Наголосили також на необхідності проведення оперативно-профілактичних заходів, пов'язаних з недопущенням розповсюдження наркотичних засобів, у тому числі у розважальних закладах, та профілактики правопорушень, які вчинені неповнолітніми та профілактика пияцтва серед дітей.

Підбиваючи підсумки, Петро Шпига вказав на суттєві недоліки в роботі волинських міліціонерів. Тож на завершення полковник міліції наголосив на належному виконанні всіма без винятку міліціонерами своїх посадових обов'язків із метою забезпечення законності, боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку, у тому числі й під час проведення парламентських виборів:

– Виборча кампанія – у розпалі, тож ми повинні об'єднати зусилля, аби попередити можливі правопорушення, а у випадку їх виявлення – оперативно припинити та притягнути винних осіб до відповідальності.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Гармасій: "Ми ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ