Волинські свободівці передали батальйону "Січ" мікроавтобус

Волинські свободівці передали батальйону "Січ" мікроавтобус

18.10.14 16:59 0 772
16 жовтня 2014 року Волинський обласний комітет гуманітарного забезпечення війська та ГО "Волинський світанок" передали добровольчому батальйону "Січ" мікроавтобус "Сітроен". Автомобіль з патріотичною назвою "Бандерівець" був придбаний для потреб добровольчого батальйону "Січ". Купити авто вдалося завдяки коштам, зібраним у Володимирі-Волинському гуртом афганців "Табу", а це понад 13,5 тисяч гривень, та допомозі народних депутатів Анатолія Вітіва і Євгена Мельника. Також до збору коштів долучилися у Луцькому НВК № 26 та Луцькому медичному коледжі. Пофарбував авто у військові кольори підприємець Леонтій Дмитрук.

Урочиста передача автомобіля для потреб батальйону "Січ" відбулася на Театральному майдані у центрі Луцька. Кандидат у народні депутати в Луцькому мажоритарному виборчому окрузі №22 свободівець Олександр Пирожик вручив ключі від автомобіля капелану добровольців Олександру Веронському, який освятив авто. "Сподіваюся, що скоро настане мир. І ми будемо купувати автомобілі не для воєнних, а для мирних цілей", – зазначив отець Олександр Вронський.

З-за кордону автомобіль привіз голова Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська Сергій Коба. "Бус потрібен для доставки боєприпасів, перевозу харчів, розвідки. Сподіваюся, це він добре послужить нашим бійцям", – зазначив свободівець.

Окрім цього, понад 1 400 гривень на пальне для автівки зібрали у Мокрецькій школі Турійського району, звідки родом свободівець Олександр Пирожик. Також учасники фестивалю "Український коровай-сузір'я", що відбувся днями у Володимирі-Волинському під гаслом "Сини боронять рідну землю, що родить колосистий хліб", передали 10 короваїв для бійців АТО.

У дорогу на Схід та щасливе повернення авто та капелана батальйону "Січ" благословив митрополит Луцький і Волинський УПЦ КП Михаїл.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Валерій Зінченко: "Ми ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ