В Житомирській області у Коростені правоохоронці привітали дітей з особливими потребами

В Житомирській області у Коростені правоохоронці привітали дітей з особливими потребами

18.10.14 16:09 0 685
У день Пресвятої Богородиці працівники місцевого міськвідділу міліції завітали до Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Джерело надії». Уже упродовж двох років правоохоронці опікуються дітьми цього закладу й радують їх своїм теплом та увагою.

Відвідини підшефного дитячого закладу для працівників міліції вже стали доброю традицією. Діти з особливими потребами потребують більшої уваги, турботи та піклування, тож допомога у добрій справі не може бути зайвою, вважають гості Центру, яких у святковий день було чимало. Тож, вітаючи усіх щирими словами, до присутніх звернулась директор закладу Євгенія Новицька:

- Нехай Свята Богородиця оберігає всіх діток, дарує їм здоров'я, щастя, радість та надію. Хай Господнє благословення, добрий настрій супроводжують усіх протягом усього життя.

Як завжди, правоохоронці прийшли до дітей з подарунками. Цього разу канцелярським приладдям для малювання: зошити, яскраві альбоми, кольорові олівці.

- Багато з вихованців через вади розвитку лише через малюнок можуть у повній мірі виразити своє бачення світу, - поділилися враженнями від зустрічі начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Коростенського МВ Діана Бобровнік. – Тому цього разу ми вирішили саме таким чином висловити свою увагу дітям.

Самі ж дітлахи щиро раділи черговій зустрічі. Вихователі Центру відзначають позитивний момент такого співробітництва. Діти, хоч і не дорослі, але вже розуміють: вони не такі, як всі. І увага, не тільки зі сторони батьків та викладачів, а ще з боку правоохоронців, дає їм надію, що можна жити нормальним, суспільно активним життям.

Олена Волковська,

Коростенський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині місцеві ...
Наступна новина: Представники Комітету ...

КОМЕНТАРІ