В Житомирській області житель Червоноармійського району відроблятиме крадіжку грошей суспільно корисною працею

В Житомирській області житель Червоноармійського району відроблятиме крадіжку грошей суспільно корисною працею

18.10.14 08:58 0 701
Днями вироком Червоноармійського районного суду визнано винним жителя одного із сіл району у крадіжці грошових коштів з будинку односельчанина. У покарання за злочин чоловіка будуть залучати до громадських робіт на 80 годин.

Про таємниче викрадення зі свого будинку грошей в сумі близько 1300 гривень до міліції повідомив житель одного з сіл Червоноармійського району. За вказаною заявником адресою виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцям чоловік пояснив, що не знає, за яких обставин гроші могли зникнути зі схованки, оскільки інші речі та цінності злодій не зачіпав.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відтак, міліціонери розпочали першочергові заходи, направлені на з'ясування можливих обставин події, а тому попросили заявника пригадати усіх, хто упродовж декількох днів заходив до нього на подвір'я. Благо, незнайомих господарю серед них не було. Тож після встановлення кола названих чоловіком осіб міліціонери поспілкувалися з кожним із них.

У розмові з 38-річним односельчанином заявника правоохоронці помітили його невпевнені відповіді на питання: він то не міг пригадати, чи заходив до свого сусіда, а визначившись, почав висувати різні версії розвитку подій. Врешті, чоловік і сам заплутався у своїх поясненнях і таки зізнався у крадіжці.

За його словами, він прийшов до заявника у гості, коли останнього не було у господі. Скориставшись його відсутністю, вирішив перевірити у схованці заощадження. Знайшовши гроші, не втримався і забрав їх, навіть не перерахувавши. Аби надійно приховати викрадене, скрутив купюри і засунув їх у свою шкарпетку. Після того вийшов з хати і спокійно діждався господаря на подвір'ї. Проте на момент свого зізнання чоловік уже встиг витратити сусідові гривні на власні потреби.

Днями Червоноармійський районний суд винесеним вироком засудив злодійкуватого гостя до 80 годин виконання суспільно корисної праці.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Червоноармійського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківські ...

КОМЕНТАРІ