Ірина Гармасій: "Ми йдемо у владу, бо це мирний інструмент будівництва держави"

Ірина Гармасій: "Ми йдемо у владу, бо це мирний інструмент будівництва держави"

18.10.14 13:42 0 708
15–16 жовтня 2014 року кандидат у народні депутати України, заступник голови обласної організації ВО "Свобода" з питань національної пам'яти Ірина Гармасій відвідала Великоберезнянський, Свалявський та Воловецький район, де зустрілась із колективом швейної фабрики "Березнянка", свалявського лісгоспу та місцевими мешканцями.

15 жовтня 2014 року кандидат у народні депутати відвідала смт. Великий Березний, де зустрілася з колективом швейної фабрики "Березнянка", з активом села та педагогічним колективом с. Малий Березний. "Без нових політиків, які прагнуть збудувати справжню Україну, зміни не відбудуться. Ми йдемо у владу, бо це мирний інструмент будівництва держави. Програма "Свободи" дає нам реальний шанс змінити наше життя: 60 відсотків населення має складати середній клас, а вчитель і лікар – державні службовці. Зміни в гуманітарній чи економічній галузях самі по собі не настануть, політика в державі має якісно змінитися", – зазначила Ірина Гармасій.

16 жовтня 2014 року свободівка відвідала Свалявський та Воловецький райони з передвиборчою програмою "Українська перемога". Зустрілася з трудовими колективами ДП "Свалявський лісгоп", з активом сіл Ганьковиця Свалявського району та Верхні Ворота Воловецького району. "Виборець має особливе право обрати якісний склад нового парламенту і своїм б'юлетенем здійснити люстрацію негідників, які призвели Україну до духовної і соціяльної розрухи", – зазначила свободівка. Вона також розповіла про ключові розділи програми, яка базується на "Програмі захисту українців".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Повідомлення про ...
Наступна новина: УМВС Волині підбили ...

КОМЕНТАРІ