Кандидати з команди Ляшка відвідали Волинь

Кандидати з команди Ляшка відвідали Волинь

18.10.14 13:34 0 659
В'ячеслав Федін та Іван Заєць зустрілися із жителями Горохова та Локачів. А до Володимира-Волинського приїхали Юрій-Богдан Шухевич, Артем Вітко та Віктор Ярема. Місцеві виборці нарешті змогли почути відповіді на свої запитання від представників Радикальної партії Олега Ляшка.

В'ячеслав Федін долучився до РПЛ після січневих подій на Майдані. Він вирішив особисто взяти участь у поваленні кримінального режиму Януковича. В'ячеслав Федін – кандидат у народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка у виборчому окрузі № 20 із центром у місті Горохові.

У Локачах радикальну партію представляв відомий політик Іван Заєць, який обирався до Верховної Ради п'яти скликань. Він був одним із засновників Народного руху. В уряді Віктора Ющенка в 2000–2001 роках обіймав посаду міністра екології та природних ресурсів.

Не можна дозволити керівникам вести своїх дітей до Верховної Ради

«Нинішня українська влада робить багато помилок, адже на її долю випали найважчі випробування. Але можна було інакше будувати свою роботу», – каже Іван Заєць. – Чому президент місяцями не призначає посадовців, які відповідають за безпеку? Наприклад, секретаря Ради нацбезпеки і оборони. Ця людина має щодня бути на робочому місці. Зате до влади безперешкодно йдуть люди, які колись були вірні Партії регіонів. Якщо влада ігноруватиме інтереси народу, то ми будемо говорити з ними радикально».

Заяць додав: «Колись ображалися на Януковича, який синочків своїх просунув до Верховної Ради. Пам'ятаєте, як вони гасали на квадроциклах заповідними місцями Волині? все повторюється: наші керівники знову ведуть своїх діточок за виборчими списками, призначають їх на посади, де потрібний колосальний досвід. Досить уже бавитися! Ми маємо жити за одним законом, пам'ятати про мораль і людські цінності. Не можна засуджувати чиїсь дії, а завтра робити те ж саме!»

Іван Заєць заявив, що підтримує команду Ляшка, бо розуміє, що українська нація перебуває у найбільш критичній ситуації за весь час свого незалежного існування. «Кожна людина має бути на своєму місці і робити, те, що принесе найбільше користі. Я політик, а не бізнесмен. Це моя професія і справа всього життя. І коли Олег Ляшко представив ідеологію своєї партії і запропонував піти з ним, я зрозумів, що мій досвід потрібний цій молодій команді», – додав політик.

У списку Радикальної партії Олега Ляшка немає чинних депутатів, окрім самого лідера, каже кандидат В'ячеслав Федін.

« Ляшко створює реально нову команду молодих, фахових, активних людей. Усі вони об'єдналися навколо ідей і програми Радикальної партії. Це економісти, командири добровольчих батальйонів, патріоти України. Команда тільки починає свій поступ, але майбутнє – за нею», – вважає Федін.

Політв'язень та доброволець – за Ляшка

Наступного дня «радикальні» політики проводили зустріч з виборцями 19 виборчого округу. Захід відбувся у Володимирі-Волинському, де у приміщенні кінотеатру імені Шевченка політики представили громаді місцевого мажоритарника – Віктора Ярему.

Для представлення кандидата приїхали багатолітній в'язень сталінських концтаборів Юрій Шухевич та командир добровольчого батальйону «Луганськ-1» капітан Артем Вітко.

Мабуть, присутність таких віп-агітаторів і призвела до того, що велика зала кінотеатру була заповнена вщент. На захід прийшли як сивочолі ветерани визвольних змагань, так і ще молоді студенти, які прагнули взяти автограф у відомої людини.

Першим до мікрофона вийшов Юрій Шухевич. Син командира УПА привітав присутніх з історичним рішенням влади призначити на свято Покрови День вшанування українського війська. Також він пообіцяв у разі проходження до парламенту ( Юрій Шухевич у списку Радикальної партії під номером 5) показати нову якість політики та зробити все, аби в такій багатій державі, як Україна, громадяни не бідували.

За словами Шухевича, не варто відразу чекати від влади «покращення», адже це довга і кропітка робота. Він навів приклад того, як варто боротися за свої права.

«Коли я їхав на цю зустріч, дорогою побачив демонстрацію. Люди перекрили трасу і вимагали зарплату, яку їм заборгували за кілька місяців. Ми під'їхали ближче, я вийшов з машини. Люди мене впізнали. Ми довго говорили, і я хочу сказати, що це правильно, коли українці борються за свої права!» – розповів син останнього командира повстанської армії.

Наступним слово взяв капітан Артем Вітко. Уродженець Луганщини та бойовий командир прибув на зустріч з жителями княжого міста просто з шанців у зоні АТО. Він розповів, як українські патріоти долають російську армію, поділився спогадами про бойові будні та закликав не вірити казкам про мир, адже навіть після підписання Мінських домовленостей на Донбасі продовжують гинути вояки. У виборчому списку Радикальної партії Вітко йде під номером 7. Присутні на зустрічі зауважили певну історичну спадковість – команда Ляшка об'єднала борців за українську Незалежність часів УПА та молодих воїнів української сучасності.

Останнім до мікрофона вийшов сам герой заходу, кандидат-мажоритарник Віктор Ярема. Уродженець Нововолинська встиг зарекомендувати себе як успішний бізнесмен. Попри активну життєву позицію, Яремі вдалося дистанціюватися від інших політичних сил і його біографія не заплямована членством у «антиукраїнських» партіях, як це зазвичай є в українських політиків.

Під час неформального спілкування вже на вулиці виборці попросили Віктора Ярему у разі обрання його до Верховної Ради не їхати до Луцька чи столиці, а працювати на благо округу на Волині.

«Я вас не підведу!» – пообіцяв «радикальний» кандидат.

Софія ПРИХОДЬКО

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зухвалих житомирських ...
Наступна новина: Повідомлення про ...

КОМЕНТАРІ