На Хмельниччині під час ліквідації пожежі виявлені тіла 2 загиблих людей

На Хмельниччині під час ліквідації пожежі виявлені тіла 2 загиблих людей

18.10.14 17:48 0 713
16 жовтня о 22:30 на пункт зв’язку 34-го державного пожежно-рятувального поста смт. Стара Синява надійшло повідомлення про те, що у с. Щербані виникла пожежа у житловому будинку. До Служби порятунку «101» повідомив мешканець сусіднього домогосподарства.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Старосинявського району та місцева пожежна команда с. Заставці, які пожежу площею 60 кв. м. локалізували о 22:46, ліквідували о 22:54.

Під час ліквідації пожежі у житлових кімнатах були виявлені тіла двох загиблих: 68-річної власниці помешкання та тіло невстановленої особи. Тіла направлено на судово-медичну експертизу.

Причина пожежі та збитки встановлюються.

Щорічно з настанням холодів зростає ймовірність виникнення пожеж. В осінньо-зимовий період люди починають інтенсивніше обігрівати житлові будинки та господарські приміщення, не дотримуючись елементарних правил пожежної безпеки. Переважна більшість пожеж виникає з причини порушення правил пожежної безпеки при використанні та монтажу пічного опалення. Найгірше те, що в цих пожежах гинуть люди. ДСНС України звертається до громадян суворо дотримуватись правил пожежної безпеки та пам’ятати, що пожежу легше запобігти, ніж її загасити!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львові у Перемишлянському ...

КОМЕНТАРІ