В одному із готелів Хмельницького міліціонери затримали сутенерку

В одному із готелів Хмельницького міліціонери затримали сутенерку

18.10.14 14:10 0 656
Звідницю затримали «на гарячому» під час передачі її «підопічною» коштів, які та щойно отримала від клієнта.

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми УМВС спільно з колегами із Хмельницького міськвідділу міліції в одному із готелів обласного центру затримали 49-річну місцеву жительку, яка протягом тривалого часу займалася звідництвом.

У газеті жінка розмістила оголошення абсолютно безневинного змісту про те, що приваблива дівчина познайомиться з чоловіком. До тексту додавався мобільний телефон, за яким, як виявилось, можна було замовити послуги інтимного характеру.

Правоохоронці затримали сутенерку «на гарячому». Того вечора жінка, як і завжди, привезла свою 35-річну «підопічну» до клієнта в один із готелів міста. І коли та після виконаної роботи передавала своїй хазяйці зароблені гроші, працівники міліції її затримали.

Щоб зібрати серйозну доказову базу, правоохоронці документували протиправну діяльність сутенерки протягом кількох місяців. Як виявилось, жінка, незважаючи на свій доволі солідний вік, і сама інколи надавала інтимні послуги клієнтам. За годину таких розваг брала 350 гривень.

Як повідомив начальник ВБЗПТЛ УМВС України в Хмельницькій області Володимир Яцюк, стосовно підозрюваної відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині ...

КОМЕНТАРІ