Підопічні Львівського міського терцентру відвідали Львівську оперу

Підопічні Львівського міського терцентру відвідали Львівську оперу

18.10.14 17:11 0 737
Вчора, 16 жовтня, підопічні Львівського міського територіального центру побували у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької та переглянули оперу Руджеро Леонкавалло «Паяци».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Щотижня, організовуючи заходи з цікавого проведення дозвілля, ми хочемо якомога більше показати нашим відвідувачам різні невідомі чи призабуті ними сфери життя міста, його культурного осередку. Кожен з підопічних радо відгукується на запрошення взяти участь у черговій екскурсії, лекції чи перегляді вистави українських та світових класиків.

Нам приємно констатувати, що в нашому місті керівництво театрів, музеїв та інших установ культурного значення йде нам назустріч і дає можливість безкоштовно дарувати дідусям та бабусям миті цікавого проведення дозвілля», – зазначила культорганізатор Львівського міського територіального центру Віра Костецька.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

Новости

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: «Нейчервотч» підпише угоду ...

КОМЕНТАРІ