Денис Бігус – у десятці найкращих журналістів-телевізійників країни

Денис Бігус – у десятці найкращих журналістів-телевізійників країни

18.10.14 11:11 0 667
Експертна рада престижної премії «Фаворит телепреси-2014» визначила фінальну десятку претендентів на перемогу, серед яких керівник та ведучий антикорупційного проекту «Наші гроші» телеканалу ZIK Денис Бігус та журналіст газети «Дзеркало тижня» і одночасно автор та ведучий програми «Гра в класику» на телеканалі ZIK Сергій Рахманін.

Про це повідомляє «Телекритика».

Кожен експерт мав можливість віддати свій голос необмеженій кількості претендентів, що увійшли до шорт-листа, але не більше одного голосу одному претенденту. Голосування відбулось індивідуально, експерти не мали можливості бачити оцінки своїх колег.

За підсумками голосування, на здобуття престижної нагороди, окрім Дениса Бігуса, претендують: Алла Мазур («1+1»), Андрій Куликов (ICTV, «Громадське радіо»), Андрій Цаплієнко, (екс-«Інтер», нині «1+1»), Віталій Гайдукевич (5 канал), Дмитро Гнап («Громадське ТБ»), Зураб Аласанія (Національна телекомпанія України), Настя Станко («Громадське ТБ»), Роман Бочкала («Інтер»), Сергій Рахманін («Дзеркало тижня. Україна» та телеканал ZIK).

Ім'я лауреата «Фаворита телепреси-2014», а також імена володарів другого і третього місць оголосять 22 жовтня.

До експертної ради нагороди «Фаворит телепреси-2014» увійшли телевізійні оглядачі авторитетних друкованих та інтернет-видань.

Нагадаємо, що «Фаворит телепреси» засновано 2007 року як премію для телевізійних програм від оглядачів, які пишуть про телеконтент та медійний ринок у друкованих та інтернет-виданнях. Організатор премії – «Телекритика». Цьогоріч нагодами вирішили відзначити не окремі телевізійні проекти, а конкретних журналістів.

Нагадаємо, у квітні цьогоріч Денис Бігус став переможцем всеукраїнського конкурсу журналістики «Честь професії-2014» у номінації «Краще журналістське розслідування» за сюжет «Межигір’я-2. Версаль Іванющенка», що вийшло в ефірі «Наших грошей». Новости

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: У Рівненській області суд ...

КОМЕНТАРІ