В Івано-Франківській області микола Величкович у Коломиї нагородив бійців Нацгвардії та волонтерів

В Івано-Франківській області микола Величкович у Коломиї нагородив бійців Нацгвардії та волонтерів

18.10.14 14:48 0 627
Добровольці, які стояли на передовій та волонтери, котрі всіляко допомагали військовим у зоні АТО, з рук заступника міністра внутрішніх справ отримали нагрудні знаки, позачергові звання і годинники.

Нагородження відбувалося в Палаці культури «Народний дім» в Коломиї в рамках заходу, присвяченого 55 річниці з дня смерті Степана Бандери. Захід організували Студенти економіко-правового коледжу Коломиї.

Позачергові звання отримали бійці нацгвардії Мирон Забарило та Андрій Криштафович. Нагрудні знаки за доблесну службу Юрій Тимошенко та Юрій Симотюк, іменний годинник від голови Верховної Ради одержав Роман Фурик. Керівництво міністерства внутрішніх справ іменними годинниками нагородили Сергія Олійника та Володимира Островського.

Микола Величкович нагородив волонтерку Богдану, син котрої брав участь у бойових діях на Сході та отримав поранення, тепер перебуває на реабілітації. Водночас жінка продовжує допомагати бійцям на Сході, шиє для них теплий одяг та амуніцію.

Заступник міністра подякував за волонтерську діяльність коломиянам. Також нагороди з рук заступника міністра отримали журналіст Євген Гапич, який безпосередньо готував матеріали із зоні АТО і потрапив у полон, з якого був визволений,а також журналістка Олександра Олійник.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинська міліція ...
Наступна новина: Американський фотограф ...

КОМЕНТАРІ