Виховну годину студенти присвятили цікавим експонатам міліцейського музею Прикарпаття

Виховну годину студенти присвятили цікавим експонатам міліцейського музею Прикарпаття

18.10.14 15:52 0 641
До міліціонерів на екскурсію завітали гості коледжу електронних приладів при Івано-Франківському національному технічному університету нафти і газу. У музеї відвідувачі уважно переглянули виставлені експонати та атрибути.

Студенти першокурсники цікавилися роботою органів внутрішніх справ краю, зокрема, в цей нелегкий для України час, про яку розповідав директор музею – полковник міліції у відставці Володимир Числов. Молодь з цікавістю слухала розповідь військового капелана протоієрея Валерія, який нещодавно повернувся із зони АТО.

Хлопці та дівчата дивилися та ознайомлювалися з виставленими портретами героїв прикарпатської міліції. Особливо тих, котрі загинули у зоні АТО. З цікавістю переглядали реліквії трудової і бойової слави – нагороди, вимпели, нагрудні знаки, міліцейський одяг в різні історичні часи, зразки зброї, познайомилися з ветеранами міліції, чиїми помислами і стараннями творилася історія.

В нелегкий для України час, ці всі питання є досить актуальними. Дітям, які невдовзі досягнуть повноліття та стануть громадянами нашої країни, надзвичайно цікава і сама робота правоохоронців, - зазначив начальник Івано-Франківського МВ УМВС підполковник міліції Віктор Шкутов. Та додав, що позитивним є той факт, адже окремі випускники цього коледжу в подальшому приходять на роботу в міліцію. Зокрема, в Івано-Франківському міському відділі міліції є два працівники, які є вихованцями цього навчального закладу.

Викладач, а по сумісництву куратор групи СІ-14 Ірина Шкутова зазначила, що основна мета екскурсії, щоб діти зрозуміли всю складність роботи та з повагою відносилися до працівників міліції. Багато хто з юнаків цікавився, як вступити на службу в міліцію, що для цього потрібно, якими якостями повинні володіти співробітники міліції.

Зустріч з історією міліції студентам сподобалась, вона пізнавальна та повчальна, а щоб зафіксувати подію студенти зробили колективне фото на згадку.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині допоможіть ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ