В Івано-Франківській області у Калуші "на гарячому"затримали викрадача гранітних плит

В Івано-Франківській області у Калуші "на гарячому"затримали викрадача гранітних плит

18.10.14 12:59 0 603
Мешканця одного з сіл Калущини викрили у вчиненні крадіжки сировини для виготовлення виробів з граніту, коли він намагався вивезти поцуплене.

До міськвідділу міліції увечері зателефонувала місцева мешканка і повідомила, що з території її приватного підприємства, розташованого у райцентрі, пізньої пори виїхав невідомий їй автомобіль. Жінка помітила це, випадково проїжджаючи повз свою фірму, відтак подзвонила правоохоронцям, а сама почала переслідувати транспортний засіб. Невдовзі працівники Державтоінспекції затримали вказаний бус. За його кермом перебував 40-річний калушанин, а в кузові він перевозив гранітні плити, викрадені з підприємства. Надалі ж з'ясувалося, що у вчинення цього майнового посягання є підстави підозрювати 24-річного жителя одного з сіл району, працівника цієї ж фірми. Наразі міліціонери з'ясовують, яка роль водія у цій оборудці.

Тим часом розпочато кримінальне провадження за ч1. ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). За вчинення такого кримінального правопорушення передбачено покарання – позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Екологічне виховання у ...

КОМЕНТАРІ