На Львівщині проходить міжнародний форум індустрії туризму та гостинності

На Львівщині проходить міжнародний форум індустрії туризму та гостинності

18.10.14 14:35 0 745
15-17 жовтня департамент міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації представляє туристично-рекреаційну привабливість Львівщини на Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності. У рамках заходу проходить Ювілейна XV Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО», VIII Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес», VII Спеціалізована виставка «Континент розваг: Спорт. Відпочинок. Дозвілля».

На Форумі презентовано новий туристичний логотип та гасло області «Львівщина: дивовижні відкриття». До цьогорічного Форуму департамент міжнародного співробітництва та туризму представив також два нові мобільні виставкові стенди Львівщини: туристично-рекреаційного комплексу та відпочинково-оздоровчих можливостей; нові путівники та довідники «Дорога в гори», «Курорти Львівщини», туристичні буклети «Мандрівки Львівщини. Туристичні маршрути», де зібрано і описано понад 30 маршрутів маловідомими або невідомими місцями області.

Відвідувачі виставок мали змогу відвідати ярмарок гідів та екскурсоводів, оглянути презентацію народних ремесел та промисли Бойківщини з м. Бориня Турківського району та м. Самбора, а також традиційно Яворівщини. У рамках заходу організовується тур для гостей та учасників Форуму «Галицька Венеція» по Надбужанщині з циклу «Невідома Львівщина».

Учасниками та гостями Форуму стали представники Сумської, Харківської, Запорізької, Київської, Закарпатської, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської областей України, а також із Словаччини та Польщі. Львівщину представляли 20 районів області, міста обласного значення.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковинська міліція ...

КОМЕНТАРІ