У Львівській області у Червонограді правоохоронці викрили телефонного крадія

У Львівській області у Червонограді правоохоронці викрили телефонного крадія

18.10.14 13:16 0 644
На Львівщині працівники міліції викрили неповнолітнього крадія телефонів. За вчинене зловмисник понесе кримінальну відповідальність.

До Червоноградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від дирекції однієї із місцевих шкіл про те, що невідома особа із роздягальні спортивного залу школи викрала три мобільні телефони, які належать учням навчального закладу.

Проведеними заходами працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського міського відділу міліції встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 15 - річний учень місцевої школи-інтернат. Викрадені телефони хлопець продав своїм знайомим. Як повідомив сам неповнолітній зловмисник - телефони він викрав щоб продати, а гроші витратити на власні потреби.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

«Враховуючи вищенаведене працівники Червоноградського СКМСД провели профілактичні бесіди із учнями навчальних закладів під час яких дітям роз'яснили, що мобільні телефони ні в якому разі не можна залишати без нагляду», - розповів начальник СКМСД Червоноградського МВ капітан міліції Руслан Король.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку зустріч ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ