Офіційний спостерігач за виборами до ВРУ відвідав Чернігів

Офіційний спостерігач за виборами до ВРУ відвідав Чернігів

18.10.14 14:21 0 669
Секретар Чернігівської міської ради Владислав Кухар зустрівся з офіційним спостерігачем від Канадської місії спостереження за виборами (CANEOM) Нуве Антуаном Сантьяго.

Учасники зустрічі обговорили актуальні проблеми підготовки до проведення позачергових виборів до Верховної Ради України у м. Чернігові.

Нуве Антуана Сантьяго, перш за все, цікавили функції міської ради в процесі підготовки до виборів, наявність скарг на організацію, а також які порушення законодавства учасниками виборчого процесу в обласному центрі були зафіксовані.

Владислав Кухар заявив, що у Чернігові міська влада робить все можливе для належної підготовки до виборів, для забезпечення спокою та охорони громадського порядку під час виборів. А саме, контролюється дотримання вимог до приміщень окружної й дільничних виборчих комісій, забезпечення їх транспортними засобами, засобами зв'язку, обладнанням, інвентарем, оргтехнікою, іншими матеріальними цінностями.

Офіційний спостерігач також поцікавився процедурою волевиявлення для переселенців зі сходу України та Автономної Республіки Крим.

В. Кухар повідомив, що для відповідної категорії громадян спрощено процедуру голосування. Вони мають звернутись до органу ведення Державного реєстру виборців, заповнити бланк заяви та отримати посвідчення про тимчасову зміну місця голосування. І таким чином, кожен бажаючий зможе віддати свій голос за ту чи іншу політичну партію.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині ...
Наступна новина: Очільник міліції Закарпаття ...

КОМЕНТАРІ