для відновлення життєзабезпечення звільнених населених пунктів країни відправилися Рівненські рятувальники

для відновлення життєзабезпечення звільнених населених пунктів країни відправилися Рівненські рятувальники

18.10.14 14:28 0 640
17 жовтня у Донецьку область вдруге вирушила група піротехнічних робіт в складі 5 чоловік та група інженерних робіт в складі 2 чоловік аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області. Рятувальники продовжать виконувати роботи з очищення від вибухонебезпечних предметів звільнених територій населених пунктів та надавати допомогу у відбудові інфраструктури міст та населених пунктів у Луганській та Донецькій областях.

Керівництво Головного управління Держслужби з НС перевірило готовність рівненських рятувальників до виконання завдань за призначенням на Сході країни.

Заступник начальника Головного управління Держслужби з НС полковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук, поспілкувавшись з кожним рятувальником, що вирушає у небезпечний регіон, особисто переконався у забезпеченні необхідними засобами індивідуального та медичного захисту особового складу і всім необхідним екіпіруванням, зокрема і зимовим одягом. Крім того, у рятувальників було перевірено наявність всіх необхідних документів для прийняття участі у виборах до Верховної Ради України.

Після цього полковник Ігор Михальчук проінструктував особовий склад, під час якого наголосив перш за все на дотриманні заходів безпеки при виконанні робіт за призначенням та нагадав про сувору дисципліну, а також побажав скорішого повернення.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцька ОДПІ: кому слід ...

КОМЕНТАРІ