У Рівненській області результати проведення оперативно-профілактичної операції "МАК"

У Рівненській області результати проведення оперативно-профілактичної операції "МАК"

18.10.14 15:35 0 738
З метою недопущення витоку в незаконний обіг наркосировини рослинного походження з 20 травня по 26 вересня 2014 року проводився комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою “МАК”.

Так, за час операції на території Рівненської області відкрито 78 кримінальних проваджень пов'язаних з незаконними посівами маку та конопель. Зокрема, у Корецькому та Млинівському районах по 11 фактів, Гощанському — 10, Дубенському та Березнівському — по сім, Рівненському — шість, Здолбунівському — чотири, Рокитнівському, Острозькому, Зарічненському та в Кузнецовську — по три, Сарненському, Радивилівському та Костопільському — по два факти, у Дубровицькому — один факт.

По 53 кримінальних провадженнях особам повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

В загальній кількості виявлено та знищено 52473 рослини маку та коноплі.

З початку операції складено шість адміністративних протоколів за статтею 106 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як результат в порівнянні за результатами проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою “МАК” минулого року, працівниками міськрайвідділів області досягнуто позитивних результатів роботи в даному напрямку.

СЗГ (за матеріалами ВБНОН)

УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПриватБанк представив ...
Наступна новина: У вересні луцький бізнес ...

КОМЕНТАРІ