Для молодих держслужбовців проведуть стажування в Німеччині

Для молодих держслужбовців проведуть стажування в Німеччині

18.10.14 14:33 0 746
Молодих співробітників державних установ України запрошують пройти тритижневе стажування у Федеральному міністерстві закордонних справ Німеччини. Їх проводитимуть у рамках програми стажування «High Level Experts Programme» (HELP) навесні 2015 року. Відтак відберуть 15 учасників з України.

Програма стажування HLEP для молодих держслужбовців з України була започаткована Міністрами закордонних справ ФРН та України у 2005 році. В рамках програми молоді фахівці з України матимуть можливість особисто спостерігати за роботою Федерального міністерства закордонних справ Німеччини, вивчати принципи функціонування німецького адміністративного апарату та побачити багатогранність міжнародних відносин.

Робоча мова учасників програми – англійська.

Умови участі у конкурсі:

Участь у стажуванні «High Level Experts Programme» можуть брати:

- співробітники державних установ України (національного, регіонального або комунального рівнів);

- вік учасників – до 40 років;

- рівень англійської мови – відмінний;

- досвід роботи у сфері державного управління – не менше року;

- учасники повинні цікавитись зовнішньою політикою.

Від кандидатів очікується подання:

- мотиваційного листа англійською мовою про основне фахове коло інтересів (макс. 1 сторінка);

- Curriculum Vitae (CV) англійською мовою з фото (необхідно обов'язково вказати адресу особистої електронної пошти і номер телефону);

- довідки з місця роботи українською мовою, з якого часу і на якій посаді працює кандидат.

Поданий вище перелік документів надсилається поштою до політичного відділу Посольства Німеччини у Києві (вул. Б.Хмельницького, 25, 01901, м.Київ)

до 30 листопада 2014 року. Клопотання, що надійдуть пізніше, розглядатися не будуть.

Спочатку Посольство зробить попередній відбір серед надісланих клопотань. Потім попередньо відібрані кандидати отримають нагоду особисто представити себе в Посольстві, де їм, серед іншого, належить скласти письмовий тест англійською мовою (орієнтована дата - 12-16 січня 2015 року) та пройти співбесіду (наприкінці лютого 2015 року).

Відібрані кандидати матимуть можливість пройти тритижневе стажування у Федеральному міністерстві закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина з 20 квітня до 9 травня 2015 року. Всі учасники отримають загальну суму на транспортні витрати, а також добові гроші, безкоштовне помешкання в Берліні та страхування на період перебування в Німеччині.

Якщо у Вас виникатимуть питання з приводу програми стажування HLEP, звертайтесь у відділ політики Посольства Німеччини за адресою

pol-30@kiew.diplo.de .

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині проходить ...

КОМЕНТАРІ