У Тернопільській ОДА навчали, як покращити роботу підрозділів райдержадміністрацій

У Тернопільській ОДА навчали, як покращити роботу підрозділів райдержадміністрацій

18.10.14 09:22 0 726
Семінар-навчання «Методологія оптимізації співпраці між структурними підрозділами Тернопільської обласної державної адміністрації та районних державних адміністрацій області» відбувся 17 жовтня у Тернопільській ОДА.

Участь у ньому взяли працівники структурних підрозділів райдержадміністрацій області.

На початку заходу до присутніх звернувся заступник голови облдержадміністрації Леонід Бицюра. Він наголосив, що дієздатність державних структур – обласної адміністрації, районних адміністрацій – ґрунтується на відповідальному відношенню фахівців до своїх обов'язків і їх повноцінного виконання.

«Зараз наше завдання – налагодити ефективну взаємодію з районами, щоб інформація про суспільно-політичні процеси, про те, що відбувається на рівні міста, району, села оперативно надходила на обласний рівень і тут ми могли готувати якісну інформацію для аналізу в центральні органи влади – Кабінет Міністрів України і Адміністрацію Президента України, - зазначив Леонід Олексійович. - На жаль, поки що присутній формальний підхід до відображення інформації, часто вона є неповною, немає глибокого відображення подій, які відбуваються в районах».

Леонід Бицюра закликав присутніх відповідальніше ставитися до своєї роботи і пам'ятати, що вона – індикатор роботи всієї райдержадміністрації.

«Якість підготовки формації, її повнота та оперативність характеризують також якість управління головою райдержадміністрації. Від якості вашої роботи залежить оцінка роботи керівника району», - констатував заступник голови ОДА.

Про основні положення діяльності відділу комунікацій з громадськістю, шляхи співпраці з структурними підрозділами райдержадміністрацій поінформував присутніх начальник відділу комунікацій з громадськістю Тернопільської ОДА Андрій Сисюк.

У рамках семінару обговорили методологію підготовки моніторингу соціально-економічної та суспільно-політичної ситуації у районах області для оперативного інформування Кабінету Міністрів та Адміністрації Президента України, а також провели аналіз основних заходів щодо реалізації обласної «Програми вшанування українців, постраждалих у ХХ столітті внаслідок окупаційних режимів, на 2014 - 2016 роки».

За підсумками семінару розроблено практичні рекомендації для працівників структурних райдержадміністрацій.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів має змогу побачити ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ