На Тернопіллі в обласній міліції підбили підсумки роботи за дев'ять місяців та намітили плани на майбутнє ,

На Тернопіллі в обласній міліції підбили підсумки роботи за дев'ять місяців та намітили плани на майбутнє ,

18.10.14 12:04 0 693
Підсумки роботи обласного управління внутрішніх справ за дев'ять місяців 2014 року та плани на майбутнє обговорили на колегії УМВС України в Тернопільській області.

Як каже начальник обласної міліції Василь Облещук, ці місяці для усіх видалися не простими. Правоохоронцям вдалося гідно вистояти під час різноманітних суспільно-політичних подій, які відбувалися в Україні та на Тернопільщині зокрема. Не допустили місцеві правоохоронці кровопролиття та травмувань серед мешканців краю під час Революції гідності.

Поступово, переконаний Василь Облещук, міліції вдасться відновити довіру серед населення. Він закликав правоохоронців у всьому та завжди допомагати людям, пам'ятати про присягу і в жодному випадку не йти на провокації та злочини, які б могли заплямувати честь міліцейської форми.

Не пасе задніх місцева міліція і по всеукраїнських показниках. Рівень загальної злочинності на 10 тисяч населення залишається одним із найнижчих по Україні. Є певні здобутки у сфері протидії наркозлочинності, суспільної моралі та кіберзлочинності, зменшилась кількість загиблих у ДТП.

У бік прозорості та відкритості змінено підходи у співпраці з населенням та у кадровій політиці.

На високому рівні відзначив Василь Облещук роботу оперативників карного розшуку, працівників управління боротьби з організованою та економічною злочинністю, подякував за службу і міліціонерам, які стоять на сторожі громадської безпеки.

- Ви повинні завжди правильно оцінювати ситуацію, приймати вірні рішення в межах наданих повноважень і бути готовими нести відповідальність за зроблене, - наголосив головний міліціонер краю.

Одним з основних завдань, яке стоїть перед правоохоронцями – це забезпечення порядку на виборчих дільницях. Василь Облещук запевнив, що до 26 жовтня міліціонери готові.

Не було нарікань на роботу обласного управління і зі сторони громадськості.

- Ми прозорі та підзвітні, - каже Василь Облещук, - ми співпрацюємо з громадою, з мешканцями, ми готові відповідати за свою роботу чи промахи. Викликом було звинувачення працівників міліції у зґвалтуванні неповнолітньої, але завдяки громадським організаціям та роботі незалежних експертів, вдалося довести, що правоохоронці Борщівщини не винні.

Під час колегії Василь Облещук подякував усім, хто був та перебуває зараз у зоні проведення антитерористичної операції. Більш як 500 працівників міліції пройшли через зону АТО, понад двісті бійців забезпечують правопорядок там і . Вони несуть службу на тих блок-постах східної України, де йдуть бої, де стріляють.

- У цей непростий час, коли на Сході країни, незважаючи на оголошене перемир'я, ведеться війна, завдяки мужності, героїзму, звитязі тисяч наших громадян, наших воїнів, кожний з яких бореться за незалежність, суверенітет, територіальну цілісність, лише рішуча воля нашого народу та незламний дух української армії неодмінно призведе до перемоги!

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Перші 8 вантажівок ...

КОМЕНТАРІ