Олевський район: вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку

Олевський район: вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку

18.10.14 08:08 0 653
16 жовтня о 15:50 на пункт зв’язку 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Олевськ надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку розмірами 10х9 м, що розташований у селі Кишин. До служби порятунку «101» зателефонували сусіди, які побачили вогонь на даху будівлі.

По прибуттю на місце події двох чергових караулів вогнеборців було встановлено, що осередок займання знаходиться всередині будинку - кухні, а ззовні вогнем вже охоплені покрівля і перекриття. Сусіди самотужки намагалися приборкати вогонь, але всі їх зусилля виявилися марними. Зусиллями співробітників ДСНС пожежу було локалізовано о 16:20 та повністю ліквідовано о 17:00. Вогнем повністю знищено покрівлю та перекриття оселі, а також приміщення веранди. Загиблих та травмованих внаслідок події не виявлено.

На момент пожежі власники житла знаходилися вдома, всередині будинку. Ознаки горіння вони помітили вже тоді, коли почав гучно «стріляти» шифер на даху оселі.

Попередньо встановлено, що причиною займання могло стати коротке замикання в електромережі. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина пожежі, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Путін: є поступ щодо ...

КОМЕНТАРІ