Хмельницька область: за добу піротехніки знищили 84 вибухонебезпечні предмети

Хмельницька область: за добу піротехніки знищили 84 вибухонебезпечні предмети

19.10.14 09:19 0 688
17 жовтня о 12:00 сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області вилучили та знищили у спеціально відведеному місці тридцять 45 та вісім 85-міліметрових артилерійських снарядів, 23 ручні гранати, 5 підривників до артснарядів та 5 тротилових шашок. Всі небезпечні знахідки часів Великої Вітчизняної війни були виявлені 16 жовтня під час контрольної перевірки місцевості піротехніками ДСНС області в м. Шепетівка на вул. Українська.

Цього ж дня о 13:00 піротехніки знищили тринадцять 85-міліметрових артснарядів часів війни, що були виявлені також 16 жовтня під час контрольної перевірки місцевості у м. Шепетівка на вул. Пролетарській.

Загалом, із початку року піротехніки знищили 1701 вибухонебезпечний предмет, що був виявлений на території Хмельницької області.

ДСНС України звертається до громадян з застереженням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ