На Львівщині серед працівників міліції провели анонімне опитування

На Львівщині серед працівників міліції провели анонімне опитування

19.10.14 14:09 0 923
Перший етап анонімного опитування працівників органів внутрішніх справ Львівщини відбувся 16 жовтня. Представники усіх без винятку підрозділів міліції Львівщини відповіли на запитання, що стосуються роботи правоохоронних органів, стану злочинності та їх особистих очікувань від реформи міліції в Україні.

Керує опитуванням координатор одного з напрямків проекту реформування міліції Львівщини в.о. заступника начальника управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області капітан міліції Роман Баховський.

«Анкетування є анонімним. Під ним не треба ставити підпис. Ви просто повинні відверто відповіти на запитання анкети – і все. Це не є формальністю – над вашими відповідями потім працюватимуть люди, котрі виведуть з цього матеріалу концепцію для Національної програми реформування міліції. Хто, як не ви знає, що потрібно поміняти в міліції», - звернувся перед опитуванням до правоохоронців Роман Баховський.

Всього в опитуванні візьме участь 500 правоохоронців з усіх служб та підрозділів ОВС Львівщини. Опитування пройде у три етапи, перший з яких відбувся. У ньому взяли участь 122 правоохоронця з Львівського міського управління міліції, Патрульно-постової служби, а також представники райвідділів міліції зі Львова та з області. Приміщення для опитування надало керівництво Львівського державного університету внутрішніх справ.

114 запитань, на які потрібно відповісти, були розроблені спеціалістами Харківського інституту соціальних досліджень і охоплюють усі аспекти життя та роботи міліціонера – починаючи від його особистої оцінки стану злочинності, умов роботи, оплати праці і закінчуючи тим, як на його думку громада повинна контролювати та оцінювати роботу правоохоронців. Є у анкеті і питання, що стосуються особистого життя міліціонера – у яких умовах живе його сім'я та яким він вважає рівень свого життя. Окрім того, через анкетування вивчається думка правоохоронців щодо створення територіальних підрозділів міліції.

По завершенні анкетування, весь зібраний матеріал буде направлений до Харкова, де спеціалісти-соціологи його опрацюють, зроблять звіт і на цій основі проведуть аналітичні викладки.

«А вже на основі цього спеціалісти розроблятимуть деталі плану реформування міліції України», - розповіла соціолог Тетяна Косопуд, котра координує процес анкетування правоохоронців у Львові.

Не виключено, що у подальшому подібне анкетування працівників міліції буде проведене і в інших областях України.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ