У Рівненській області перевіряли свої знання з ПДР студенти автотранспортного коледжу

У Рівненській області перевіряли свої знання з ПДР студенти автотранспортного коледжу

19.10.14 11:05 0 852
В рамках проведення місячника під назвою «Навчання ПДР» скористалися можливістю перевірити свої знання з Правил дорожнього руху студенти Рівненського автотранспортного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування.

16 жовтня поточного року у Центрі надання послуг пов'язаних з використанням автотранспортних засобів з обслуговування міста Рівне, Рівненського та Здолбунівського районів, підпорядкованого УМВС України в Рівненській області група студентів мала можливість випробувати себе в теоретичних знаннях ПДР.

- Це дуже добре, що є така нагода перевірити свої знання з ПДР у «справжніх умовах». Ми запропонували нашим студентам відвідати Центр надання послуг у Рівному і вони відразу погодились, адже за декілька місяців їм необхідно буде складати теоретичний іспит на отримання посвідчення водія – розповіла класний керівник групи студентів 3 курсу Юлія Марценюк.

Після пробних іспитів з Правил дорожнього руху вихованці коледжу не приховували своїх емоцій, особливо ті, хто їх успішно здав. Кому не вистачило знань, студенти просили фахівців Центру ще раз дати можливість перевірити себе.

У цей день молоді люди ознайомилися з технічним обладнанням на якому виготовляються посвідчення водія нового зразку. Також, майбутні водії отримали вичерпні відповіді від фахівців Державтоінспекції на всі свої запитання.

Працівники ДАІ нагадують про те, що до 15 листопада п.р., кожного робочого дня з 13 до 14 години всі бажаючі мають нагоду безкоштовно перевірити свої знання з ПДР в Центрах надання послуг ДАІ.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині під час ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ