В Житомирській області у Коростені міліціонери затримали молодика, який пограбував пенсіонерку в її ж оселі

В Житомирській області у Коростені міліціонери затримали молодика, який пограбував пенсіонерку в її ж оселі

19.10.14 10:09 0 688
Оперативники Коростенського міського відділу міліції встановили і затримали місцевого жителя, який заліз до будинку старенької бабусі через кватирку та силоміць відібрав у неї тисячу гривень. Нині підозрюваний затриманий. Триває досудове розслідування.

11 жовтня до будинку 88-річної місцевої жительки посеред дня через відкриту кватирку проник невідомий. Жінка навіть скрикнути не встигла від несподіванки та страху, як лиходій накинувся на стареньку, вимагаючи гроші. Перелякана бабуся віддала грабіжникові усі свої заощадження, відтак у руках злочинця опинилося більше тисячі гривень. Оговтавшись від шоку, жінка подзвонила синові, а той сповістив про те, що сталося, правоохоронців.

- На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міського відділу, - розповідає начальник Коростенського МВ Ігор Жміда, - Співробітники карного розшуку провели всі необхідні оперативно-розшукові заходи, по словесному портрету був складений фоторобот можливого зловмисника, також перевірялися раніше судимі за подібні злочини особи.

Уже за кілька днів правоохоронці встановили особу та затримали підозрюваного. Ним виявився раніше судимий 37-річний місцевий житель, який в скоєному зізнався.

За словами затриманого, у той день він перебував напідпитку. Знав, що бабуся одна в оселі, оскільки знайомий з її сином, який проживав окремо від матері. Тож і вдерся до її будинку. Викрадені гроші витратив на спиртне та продукти харчування.

- Нині затриманому офіційно оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального Кодексу України, - продовжує Ігор Жміда. – За чинним законодавством подібні дії караються позбавленням волі на термін від 4 до 8 років. Досудове розслідування триває.

Олена Волковська,

Коростенський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську юні ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ