В Житомирській області андрушівські правоохоронці вилучили у жителя району нарковмісні рослини для куріння

В Житомирській області андрушівські правоохоронці вилучили у жителя району нарковмісні рослини для куріння

19.10.14 11:28 0 708
Напівсухі коноплі та специфічні пристрої для куріння нарковмісних рослин зберігав у власному домогосподарстві житель с. Антополя. Нині за даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Днями андрушівські оперативники отримали інформацію про те, що житель с. Антополя у своєму домоволодінні може зберігати наркотичні засоби. Під час перевірки припущення знайшло своє підтвердження.

Відтак до будинку 36-річного чоловіка правоохоронці завітали із санкціонованим обшуком, під час якого на горищі однієї з господарських будівель було виявлено велосипедну корзинку із напіввисушеними рослинами, зовні схожими на коноплю, а поруч специфічні пристрої для її вживання.

За словами господаря, це дійсно нарковмісні рослини, які він роздобув у місцевому лісі та сушив для власного вжитку.

– Усе вилучене нині направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного зберігання наркотиків (ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України), - повідомив начальник Андрушівського РВ УМВС Сергій Бойко.

За чинним законодавством, подібні дії караються штрафними санкціями, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Андрушівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінничині ...

КОМЕНТАРІ