На Хмельниччині рятувальники вчать мешканців сільських населених пунктів правилам пожежної безпеки

На Хмельниччині рятувальники вчать мешканців сільських населених пунктів правилам пожежної безпеки

20.10.14 08:35 0 657
18 жовтня співробітники Дунаєвецького районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області здійснили відпрацювання Маківської сільської ради до складу якої входять села Маків, Слобідка-Рахнівська та Шатава.

З мешканцями населених пунктів проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті, аби не допустити виникнення пожеж, травмування та загибелі людей на них, адже в ніч з 17 на 18 жовтня на території цієї сільської ради, а саме в с. Шатава сталася пожежа, під час ліквідації якої виявлено тіло 48-річної власниці помешкання.

Під час відпрацювання особлива увага приділялась одиноким пристарілим громадянам, багатодітним та неблагонадійним сім’ям. З населенням проведені протипожежні інструктажі, а також розповсюджені листівки та пам’ятки застережливого характеру. Також рятувальники наголосили на недопущенні використання несправного пічного опалення та електрообладнання.

Головне управління ДСНС України у Хмельницькій області вкотре звертається до громадян дотримуватись правил пожежної безпеки. Адже нехтування ними, зазвичай, призводить до трагічних наслідків.

Дунаєвецький РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ