Хмельницька область: за добу піротехніки знищили 2 вибухонебезпечні предмети

Хмельницька область: за добу піротехніки знищили 2 вибухонебезпечні предмети

20.10.14 13:41 0 632
18 жовтня о 10:00 сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області знищили у спеціально відведеному місці мінометну міну калібру 82 мм, що була виявлена 17 жовтня в с. П’ятничани Чемеровецького району на присадибній ділянці під час проведення земляних робіт.

Цього ж дня о 13:30 піротехніки знищили у спеціально відведеному місці один 76-міліметровий артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни, що був виявлений 17 жовтня в с. Климківці Хмельницького району на присадибній ділянці під час здійснення земляних робіт.

Загалом, із початку року піротехніки знищили 1703 вибухонебезпечні предмети, що були виявлені на території Хмельницької області.

ДСНС України звертається до громадян з застереженням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протягом доби на Волині ...
Наступна новина: Івано-Франківська область: ...

КОМЕНТАРІ