Двоє волинян "попалися" на крадіжці автомобіля і мотоцикла

Двоє волинян "попалися" на крадіжці автомобіля і мотоцикла

20.10.14 12:21 0 677
Правоохоронці встановили осіб, причетних до крадіжки автомобіля та мотоцикла. Зловмисниками виявилися двоє жителів Володимир-Волинського району. Тепер їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області із заявою про крадіжку автомобіля звернувся місцевий житель, а буквально за кілька годин надійшло повідомлення від жителя району, у якого викрали мотоцикл.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами та слідчими діями працівникам міліції вдалося встановити причетність двох жителів району до скоєних злочинів.

Як з'ясувалося згодом, чоловіки, змовившись, вирішили викрасти мотоцикл. Однак, викотивши його на сусідню вулицю, не змогли завести, тому й покинули. Там правоохоронці його виявили і повернули власнику.

Зважаючи на те, що дії спритників не увінчалися успіхом, вони зайшли на подвір'я житлового будинку та, скориставшись тим, що автомобіль був незачиненим, вкрали транспортний засіб. Невдовзі правоохоронці виявили машину неподалік від школи.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор Швайка відвідав ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ