В Закарпатській області мукачівські міліціонери спіймали "мобільного" злодія з Берегівщини

В Закарпатській області мукачівські міліціонери спіймали "мобільного" злодія з Берегівщини

20.10.14 11:53 0 685
У тому, що ціна безпечності буває інколи високою, на власному досвіді переконалася мукачівка, яку обікрали просто на робочому місці. Про крадіжку вона повідомила співробітників Мукачівського міськвідділу міліції.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що залишила телефон на деякий час біля стійки бару, а коли повернулася, за ним уже й слід простиг. Міліціонери розшукали крадія. Ним виявився 38-річний житель Берегівського району. Зі слів підозрюваного, вчиняти злочин він не планував. Зайшовши до кафе, помітив, що в залі нікого немає, покрутився біля барної стійки, де помітив мобільний телефон. Перед спокусою заволодіти чужим засобом зв'язку не встояв. Непомітно поклав його у кишеню і вийшов…

Речовий доказ вилучено. По даному факту слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками вчинення правопорушення передбаченого статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян. Не залишайте мобільні телефони без нагляду на прилавках, столиках, в аудиторіях, у незачинених кімнатах, кабінетах, коридорах та прихожих. Приберіть з видного місця мобільний телефон при відвідуванні вашої квартири малознайомими, якщо навіть вам їх рекомендували як достойних людей. Залишений на столику апарат може також спровокувати скоєння крадіжки. Не проявляйте надмірну безпечність при зберіганні власних цінностей.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Сич: "Євген ...
Наступна новина: Ігор Швайка відвідав ...

КОМЕНТАРІ