Хмельницькі міліціонери навчалися правильно реагувати на можливі порушення виборчого законодавства

Хмельницькі міліціонери навчалися правильно реагувати на можливі порушення виборчого законодавства

20.10.14 13:07 0 716
У хмельницькому обласному управлінні міліції відбулися заняття на тему: «Роль працівників органів внутрішніх справ у виборчому процесі». Лекцію правоохоронцям, які уже через декілька днів вирушать на виборчі дільниці, прочитала представник Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» Анастасія Данілкова.

Анастасія Юріївна провела детальний огляд виборчих процедур, до яких залучаються працівники органів внутрішніх справ, із досвіду минулих років розповіла про можливі порушення виборчого законодавства та способи реагування на них.

Також представниця «Комітету виборців України» розповіла про загальну організацію виборчого процесу на території нашої області та наголосила правоохоронцям на їхніх правах та обов'язках в рамках забезпечення громадського порядку під час народного волевиявлення.

Отримані знання набули особливої актуальності напередодні позачергових виборів до Верховної Ради України, адже уже за кілька днів працівники міліції вирушать на виборчі дільниці охороняти бюлетені для голосування та слідкувати за громадським порядком.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зведений загін ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ