Олександр Сич: "Євген Мельник – єдиний узгоджений кандидат від ВО "Свобода" та "Блоку Петра Порошенка" по Володимир-Волинському виборчому округу

Олександр Сич: "Євген Мельник – єдиний узгоджений кандидат від ВО "Свобода" та "Блоку Петра Порошенка" по Володимир-Волинському виборчому округу

20.10.14 11:37 0 696
Свободівець Євген Мельник – єдиний узгоджений кандидат у народні депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та "Блоку Петра Порошенка" по Володимир-Волинському мажоритарному виборчому округу № 19, що на Волині. Про це заявив Віце-прем'єр-міністр України, кандидат у народні депутати за партійним списком ВО "Свобода" Олександр Сич під час прес-конференції у Луцьку 18 жовтня 2014 року.

Олександр Сич закликав не вірити провокаціям, які зараз застосовуються до проукраїнських кандидатів, та тверезо аналізувати ситуацію. Політик підтвердив, що саме Євген Мельник є узгодженим кандидатом від ВО "Свобода" та "Блоку Петра Порошенка" на окрузі № 19, а інший кандидат, який використовує бренд партії президента, вводить в оману виборців і маніпулює їхньою свідомістю.

"На місцях є люди, які не розуміють ваги загальноукраїнської політичної консолідації і переслідують свої дріб'язкові егоїстичні інтереси. Якщо ці політичні діячі послуговуються такими деструктивними діями, то невідомо, як вони працюватимуть у Верховній Раді. І це безумовно шкодить не лише їхній репутації, а й репутації їх політсил та загалом загальноукраїнській справі", – наголосив урядовець.

Олександр Сич зауважив, що в шніх умовах необхідно якомога сильніше консолідувати дії проукраїнських політичних сил, щоб мати можливість сформувати у новому парламенті максимально патріотичну депутатську більшість.

"В українському парламенті має бути якомога більше проукраїнських депутатів. Може бути, що для підтримки необхідних законопроєктів не вистачатиме одного-двох-трьох голосів. Тому ми зобов'язані сформувати максимально можливу більшість. Тож, не зважаючи на програмні чи ідеологічні розбіжності, "Свобода" погоджує свою співпрацю з партнерами", – додав свободівець.

"Узгодження спільного висування кандидата у народні депутати по мажоритарному виборчому округу № 19 Євгена Мельника залишається в силі. І це підтверджує офіційний сайт "Блоку Петра Порошенка, де зазначена інформація про кандидатів від ВО "Свобода", погоджених цією політичною силою", – запевнив націоналіст.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Изготовление печатей и ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ