В Івано-Франківській області за фактом ДТП, що вчинив міліціонер проводиться службове розслідування

В Івано-Франківській області за фактом ДТП, що вчинив міліціонер проводиться службове розслідування

20.10.14 13:25 0 590
Вчора близько 19 години на вулиці Васильянок, що в обласному центрі, трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю працівника міліції.

30-річний працівник Івано-Франківського МВ УМВС України в області, майор міліції, керуючи автомобілем марки «Шевроле Авео», перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння на пішохідному переході вчинив наїзд на жінку. Внаслідок ДТП потерпілу із тілесними ушкодженнями: забій м'яких тканин шиї та струс головного мозку, госпіталізовано до обласної клінічної лікарні.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України. Досудове розслідування за фактом ДТП проводить прокуратура Івано-Франківської області.

Очевидця події (водія, що рухався за авто міліціонера), котрий здійснив відео-зйомку одразу ж після ДТП, буде нагороджено керівництвом Прикарпатської міліції.

Як зазначив начальник Івано-Франківського МВ УМВС підполковник міліції Віктор Шкутов, на жаль, на присутній такий ганебний факт. Але міліція не має жодного права замовчувати вчинки правоохоронців, які своїми діями заплямовують честь мундира. Адже за цими конкретними випадками формується імідж міліції загалом. На сьогоднішній день дуже важливо, щоб представники влади говорили правду населенню, тому ми не збираємось нічого замовчувати чи приховувати, розслідування буде проведено прозоро та об'єктивно.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Протягом доби на Волині ...

КОМЕНТАРІ