На Тернопіллі Олег Сиротюк оглянув ділянки відремонтованих доріг у Борщівському районі

На Тернопіллі Олег Сиротюк оглянув ділянки відремонтованих доріг у Борщівському районі

20.10.14 16:11 0 681
Під час робочої поїздки у Борщівський район 17 жовтня голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк оглянув відремонтовані ділянки доріг при в'їзді у м. Борщів та у с. Кривче Борщівського району.

Як зазначив керівник області, із запланованих дорожньо-ремонтних робіт виконано 75 %.

«Ми обрали курс на ремонт доріг, де найбільше місць концентрації ДТП та де проходить найбільше транспортних потоків, не оминуть дорожники і автомагістралі біля туристичних перлин області, - зауважив Олег Сиротюк. – Ще цього року ми плануємо розпочати ремонт дороги до пам'ятки природи – печери Кришталевої у с. Кривче. Це важливий туристичний об'єкт. Сюди приїжджають не лише з Тернопільщини та сусідніх областей а й з-за кордону. Лише минулого року печеру відвідали 30 тисяч туристів. Тому для нас дуже важливо щоб ця територія та під'їзд до неї були у належному стані».

За словами голови Борщівської райдержадміністрації Ярослава Галяса, дорога до печери Кришталева протяжністю 1,5 кілометра відгрейдерована та засипана щебенем.

«Сподіваються, що цього року підприємство, яке виграло тендер завершить ремонтні роботи, - наголосив Ярослав Галяс. – Також ми відремонтували три ділянки у Борщові, та 800 метрів дорожнього полотна у с. Кривче. Дорожня техніка працює і за Мельнице-Подільською. Ми плануємо дійти до крайньої точки Борщівського району села Окопи. На ремонт траси Борщів – Окопи виділили 3 мільйони гривень».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області під ...
Наступна новина: Лише спільні зусилля та ...

КОМЕНТАРІ