Чернігів: "Свято грації і краси"

Чернігів: "Свято грації і краси"

20.10.14 17:24 0 624
18-19 жовтня в приміщенні ЗОШ №19 відбувся Чемпіонат ДЮСШ «Чернігів» з художньої гімнастики «Золота осінь». У святі краси та грації взяли участь вихованки різного віку, з 2010 року народження до Майстрів Спорту України.

Найкращою гімнасткою за програмою майстрів спорту стала Петроченко Марина. Нині спортсменка перебуває в резерві збірної команди України і, можливо, скоро представлятиме нашу державу на міжнародній арені. Призерами в цій категорії стали: Спешилова Діана, Прибитько Марія та Мкртчян Мері.

За програмою кандидатів у майсти спорту найкращі виступи показали Ревун Анастасія ( І місце), Куліч Дарина та Акуленко Катерина. Серед гімнасток 2005 – 2004 років переможцями стали Єфіменко Єлизавета та Деревенська Діана. Всі дівчата - вихованки старшого тренера Чернігівської області Бориско Юлії.

Серед зовсім юних дівчат чемпіонами стали Бондарева Альона, Брусильцева Поліна (2006 р.н.), Долеско Анна, Василенко Марія (2007 р.н.), Селюченко Кіра, Часник Софія (2008 р.н.) та Глухова Маргарита (2009 р.н.).

Наймолодшими учасниками змагань були Луценко Кіра та Келеберда Єва. Дівчатка у 4 роки продемонстрували гарні виступи.

За інформацією організаторів, наступний традиційний Чемпіонат ДЮСШ «Чернігів» під назвою «Зимова казка» відбудеться у грудні.

За інформацією ДЮСШ "Чернігів"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Львівщині не розминулися ...

КОМЕНТАРІ