Олег Тягнибок:"Фактично кожен пункт "Програми захисту українців" підкріплений законопроєктом"

Олег Тягнибок:"Фактично кожен пункт "Програми захисту українців" підкріплений законопроєктом"

20.10.14 14:43 0 741
19 жовтня 2014 року в містах Червоноград та Броди, що на Львівщині, відбулися зустрічі лідера Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока з місцевою громадою.

Олег Тягнибок розповів про діяльність фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді та про основні засади програми докорінних змін, з якою націоналісті йдуть у парламент.

"Свобода" у парламенті цеглинка за цеглинкою творила зміни в Україні. Ми стали цементом опозиції і встановили планку опозиційності, до якої змушені були тягнутися наші партнери. Ми фізично протистояли "регіоналам" у Верховній Раді. Показали, як зупинити процес "тушкування", створивши навколо зрадників атмосферу нетерпимості і презирства. Завдяки "Свободі" парламент став україномовним – у 4 рази збільшилося вживання української мови серед депутатів. Без цих кроків не було б Революції гідності", – наголосив лідер націоналістів.

За словами Олега Тягнибока, "Свобода" виконала зобов'язання перед виборцями, які давала перед попередніми виборами.

"У 2012 році люди вимагали від нас насамперед усунути режим Януковича – і ми це зробили. Фракція "Свободи" єдина, у якої не зафіксовано жодного випадку "кнопкодавства". Стовідсоткова відвідуваність засідань і такі самі результати голосування. Свободівці також напрацювали близько 900 законотворчих ініціатив в усіх галузях життя. Нині фактично кожен пункт "Програми захисту українців" підкріплений законопроєктом", – повідомив Олег Тягнибок.

Свободівець вказав на першочергові закони, які повинна ухвалити нова Верховна Рада, для того, аби можна було сказати, що Революція гідності перемогла.

"Стратегічні підприємства з приватних рук мають бути повернуті у власність держави, а кошти, які роками вивозили олігархи з України, слід негайно повертати назад. Потрібно запровадити воєнний податок для олігархів, ухвалити закони про скасування депутатської та суддівської недоторканості, про імпічмент президента, про відкликання депутатів, чиновників суддів, позбавлення громадянства за підтримку тероризму, сепаратизму, українофобію. Всі відповідні проєкти законів у "Свободи" вже є", – підсумував Олег Тягнибок.

Голова об'єднання також представив і закликав підтримати кандидатуру свободівця Михайла Блавацького у виборчому окрузі № 124, наголосивши, що під час Майдану він був комендантом у Будинку профспілок, а також допоміг звільнити з полону терористів дев'ятьох людей.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницькі міліціонери ...
Наступна новина: Зведений загін ...

КОМЕНТАРІ