Протягом доби на Волині пролунало два вибухи

Протягом доби на Волині пролунало два вибухи

20.10.14 13:36 0 636
На щастя, ніхто не постраждав. Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

О 12:50 в чергову частину Луцького РВ УМВС України у Волинськiй областi надiйшло повiдомлення 57-річної жительки села Змiїнець про те, що поблизу будинку виявила пошкоджений автомобiль «Лексус».

За викликом відразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що близько 12:45 бiля будинку заявницi пролунав вибух. У результаті було пошкоджено два автомобілі «Лексус», які належать їй та її чоловіку. Під час огляду місця події правоохоронці з'ясували, що транспортні засоби пошкоджені внаслідок вибуху гранати Ф-1.

Ще один вибух пролунав о 00:30 у селі Озеряни Турійського району. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що внаслідок вибуху невідомої речовини пошкоджено зовнішню стіну та фундамент будинку, який належить 49-річному чоловіку.

– Відомості про події належним чином зареєстровані, розпочато кримінальні провадження за частиною другою статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до десяти років позбавлення волі. Проводяться оперативно-розшукові заходи та інші процесуальні дії, спрямовані на встановлення винних осіб, – повідомив перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Василь Дячук.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Хмельницька область: за ...

КОМЕНТАРІ