Буковина: чергового крадія велосипедів викрили на Вижниччині

Буковина: чергового крадія велосипедів викрили на Вижниччині

21.10.14 14:10 0 840
Схема скоєння злочину стара, як світ. Чоловік пізно ввечері йшов селом та шукав залишені без нагляду двоколісні. Його не зупинив навіть той факт, що велосипеди знаходилися на території домогосподарств.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції Вижницького райвідділу вивели «на чисту воду» 39-річного місцевого мешканця. Встановлено, що чоловік викрав велосипед вартістю 2 500 гривень у вижниччанки. Він пізно ввечері повертався додому із гулянки. Пішки йти було важкувато, тоді йому на очі потрапив двоколісний кінь. Щоправда, знаходився він на подвір'ї. Але чоловіка це не зупинило.

Зловмисник зайшов на територію домогосподарства, викотив велосипед, сів на нього та поїхав. Далі хотів його продати, але злочинним планам завадили правоохоронці. Також міліціонери встановили, що чоловік вже був раніше судимий за майнові злочини. Наразі його перевіряють на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території району.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті - арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі 20 жовтня - ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ