На Вінничині керівники підрозділів міліції громадської безпеки навчаються цивільному захисту

На Вінничині керівники підрозділів міліції громадської безпеки навчаються цивільному захисту

21.10.14 14:35 0 656
Навчити правоохоронців правильно діяти у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій, під час пожеж та вибухів - головне завдання фахівців навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області.

20 жовтня на базі центру розпочались двотижневі дистанційні навчання для керівників підрозділів міліції громадської безпеки вінницької міліції. В рамках заходу учасники зможуть познайомитися з порядком дій за сигналом оповіщення про виникнення надзвичайної ситуації та організацією евакуаційних заходів. Викладачі Центру доведуть до відома слухачів інформацію про укриття в захисних спорудах.

За словами заступника начальника навчально-методичного центру Анатолія Шевчука, такі курси проводяться для людей, які в силу своєї зайнятості не можуть відвідувати навчальну аудиторію. Протягом двох тижнів правоохоронці проходитимуть навчання через мережу Інтернет та у спеціально відведені години зможуть проконсультуватись з викладачем онлайн.

Заступник начальника УМВС України у Вінницькій області підполковник міліції Роман Мушак зазначив, що головною метою цього заходу є удосконалення працівниками міліції знань у сфері цивільного захисту та отримання необхідних навичок з питань запобігання і реагування на надзвичайні ситуації: - Такі заходи є дуже важливими та корисними для працівників міліції. Вони дозволять вивести особовий склад територіальних підрозділів вінницької міліції на якісно новий рівень підготовки до дій в умовах надзвичайних ситуацій.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львові 700 правоохоронців ...

КОМЕНТАРІ