Протягом вихідних на Вінниччині травмовано двох людей

Протягом вихідних на Вінниччині травмовано двох людей

21.10.14 08:09 0 678
Двоє людей опинились на лікарняних ліжках внаслідок дорожньо-транспортних пригод, які стались протягом вихідних на дорогах Вінниччини.

У Вінниці на перехресті вулиць Київська–П. Морозова сталась автопригода. Водій автомобіля «Skoda Fabia», виконуючи маневр лівого повороту, не надала перевагу в русі автомобілю «DEAWOO-Lanos», який рухався в зустрічному напрямку. В результаті зіткнення до міської клінічної лікарні доставлено пасажира автомобіля «DEAWOO-Lanos».

До Іллінецької лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді переламу зі зміщенням лівого суглобу потрапила 56-річна мешканка селища Дашів. Жінка потрапила під колеса «ВАЗ-2110», який рухався заднім ходом.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ