У Волинській області голова облдержадміністрації вимагає прозорих схем у питанні виділення земельних ділянок учасникам АТО

У Волинській області голова облдержадміністрації вимагає прозорих схем у питанні виділення земельних ділянок учасникам АТО

21.10.14 11:16 0 638
При виділенні земельних ділянок учасникам АТО потрібно враховувати думку жителів відповідної територіальної громади та дотримуватися принципів відкритості та прозорості, - наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради.

Як доповів керівник апарату ОДА Дмитро Дубняк, аби зменшити напругу в області до усіх відповідальних служб надіслали листи з відповідними рекомендаціями.

“Почастішали випадки, коли під час обговорення питання виділення земельних ділянок, починаються спекуляції або взагалі безпідставно відмовляють. Це питання — до голів РДА, необхідно попрацювати над його вирішенням”, - зауважив Володимир Гунчик.

Голови райдержадміністрацій мають прозвітувати перед громадою хід виділення земельних ділянок, в тому числі через офіційні веб-сторінки. “Процес має бути прозорим та доступним для громади”, - резюмував Володимир Гунчик.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Кузнецовську відбувся ...
Наступна новина: Проведено толоку на ...

КОМЕНТАРІ