В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації 

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації 

21.10.14 10:22 0 695
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, заступник Лариса Соколовська, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

На нараді обговорили питання роботи в осінньо-зимовий період. Зокрема, потрібно підготувати перелік закладів, у які першочергово буде подаватися тепло. Велика увага приділялася готовності доріг до експлуатації в зимову пору, наявності соляно-щебеневої суміші, техніки для розчищення доріг від снігу, наявності мобільних пунктів обігріву.

Аналізували готовність окружних виборчих комісій до позачергових виборів до Верховної Ради України, виконання обласного бюджету, координації дій реабілітаційного центру для учасників АТО з іншими лікувальними закладами області. На нараді розглянули ряд інших питань, які стосуються життєдіяльності області та ознайомилися з планом роботи на наступний тиждень.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ігор Швайка: ...

КОМЕНТАРІ