Волинська область: рятувальники провели навчання на території Ківерцівської районної лікарні

Волинська область: рятувальники провели навчання на території Ківерцівської районної лікарні

21.10.14 08:36 0 677
Рятувальники продовжують вдосконалювати свої професійні навички, а також взаємодію служб екстреного реагування.

Для перевірки дій працівників районної лікарні міста Ківерці на випадок надзвичайної ситуації на території закладу відбулися тренування з питань цивільного захисту.

За задумом навчань, унаслідок авіаційного удару в навчальному класі інфекційного відділення виникла пожежа. Зруйновано частину зовнішньої стіни. Поранено 1 особу із числа персоналу відділення.

Про надзвичайну ситуацію чергові працівники лікарні повідомили керівництво та працівників лікарні, а також спеціалізовані аварійні служби міста.

До місця навчань вже за декілька хвилин прибули: черговий караул державної пожежно-рятувальної частини №6, швидка допомога, аварійна бригада служби газу, енергетиків, працівники міліції, представники органів місцевої влади та служб цивільного захисту міста.

Спеціалізовані служби організували надання допомоги потерпілому, гасіння пожежі в навчальному класі, відключення газо- та електропостачання будівлі від загальної мережі. Персонал інфекційного відділення провів евакуацію 70 працівників та хворих з лікарні в захисну споруду на території закладу.

Всього було залучено 7 одиниць техніки та 26 співробітників служб екстреного реагування міста.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цього тижня з Києва в ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ