У Волинській області правоохоронці розповідали про особливості своєї професії на футбольному полі

У Волинській області правоохоронці розповідали про особливості своєї професії на футбольному полі

21.10.14 17:08 0 700
Більше сотні ковельських школярів взяли участь у дитячому футбольному фестивалі «Відкриті уроки футболу». Під час цього дійства діти не тільки ганяли м'яча, а й вивчали правила поведінки вболівальників на стадіоні.

Організаторами заходу виступили освітяни, правоохоронці та представники Федерації футболу України.

Заняття проходять у ігровій формі. Футбольне поле розділене на сектори, у кожному з яких працює тренер. Діти, об'єднані в команди, переходять із сектору в сектор, де тренери пропонують їм виконати ту чи іншу вправу або залучають до гри. Педагоги-фізкультурники ділилися секретами командної гри, знайомили з вправами, які допомагають розвинути влучність, швидкість та витривалість. Завдяки постійній зміні виду діяльності діти не встигали втомитися та швидше засвоювали нову інформацію.

Співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей також спробували себе у ролі тренерів. Спочатку діти дізнавалися про особливості роботи правоохоронців. Наставники у погонах також звернули увагу школярів на правила поведінки на стадіоні, наголосили на тому, які речі заборонено із собою приносити. Свою розповідь правоохоронці проілюстрували цікавими плакатами.

– Ці заходи спрямовані на виховання у дітей відчуття толерантності, пропагують здоровий спосіб життя та переваги правомірної поведінки. Та – головне – у такій неформальній обстановці підлітки краще засвоюють основи правової культури, – зауважила оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей ковельського міськвідділу міліції Олена Турчин.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ