В Закарпатській області виноградівські правоохоронці по гарячим слідам затримали водія, який збив велосипедиста та втік

В Закарпатській області виноградівські правоохоронці по гарячим слідам затримали водія, який збив велосипедиста та втік

21.10.14 12:06 0 669
Днями у Виноградові на вул.Копанській було скоєно наїзд на велосипедиста. Водій замість того, щоб надати потерпілому допомогу, з місця пригоди зник.

В чергову частину Виноградівського райвідділу міліції по телефону «102» надійшло повідомлення із райлікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги в реанімаційне відділення у важкому стані доставлено 63-річного мешканця Виноградова.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що водій невстановленого автомобіля, рухаючись по вулиці Копанській у Виноградові, допустив наїзд на велосипедиста і з місця пригоди зник.

Співробітникам ВДАІ та працівникам райвідділу знадобилось менше чотирьох годин, щоб встановити особу винуватця автопригоди. Ним виявився 28-річний житель села Новоселиця.

Наразі вирішується питання про застосування щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Автомобіль доставлений на штрафмайданчик райвідділу міліції.

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині правоохоронці ...
Наступна новина: Міліція, громадськість та ...

КОМЕНТАРІ