В Закарпатській області працівники міліції не допустили порушень громадського порядку під час футбольного матчу між командами "Говерла" та "Динамо"

В Закарпатській області працівники міліції не допустили порушень громадського порядку під час футбольного матчу між командами "Говерла" та "Динамо"

21.10.14 14:38 0 688
Міліціонери забезпечили охорону громадського порядку під час футбольного матчу та після нього на належному рівні. Завдяки професійним діям правоохоронців порушень громадського порядку не допущено.

В суботу на стадіоні «Авангард» в Ужгороді проводився футбольний матч 9-го туру Чемпіонату України між командами ФК «Говерла» та ФК «Динамо» Київ, на якому були присутні близько 8000 глядачів, із них близько 400 уболівальників з міста Києва.

На охорону громадського порядку під час проведення матчу були залучені працівники Ужгородського міського відділу міліції, придані сили з управління та міськрайвідділів Закарпатської області.

До початку футбольного матчу на стадіоні «Авангард» вишикувалися правоохоронці для інструктажу. Провели інструктаж начальник управління громадської безпеки УМВС підполковник міліції Ярослав Лебович, начальник Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Євген Калитич та його заступник-начальник міліції громадської безпеки підполковник Вячеслав Григор'єв.

Вони наголосили на недопустимості порушень громадського порядку під час перебування вболівальників у місті Ужгороді, забезпечення охорони громадського порядку та безпеки громадян під час проведення футбольного матчу.

Завдяки злагодженій роботі правоохоронців порушень громадського порядку під час проведення матчу не допущено.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівська філармонія ...

КОМЕНТАРІ