В Закарпатській області берегівський селянин своїм життям завдячує міліціонерам

В Закарпатській області берегівський селянин своїм життям завдячує міліціонерам

21.10.14 08:49 0 669
Оперативно приїхавши на виклик, слідчо-оперативна група врятувала життя 34-річному чоловіку, витягнувши його з зашморгу.

Пізнього вечора до чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшов дзвінок по лінії 102. Жінка просила працівників міліції приїхати, щоб угамувати її чоловіка, який вчинив сімейну сварку.

У наш час насильство у сім′ї явище, на жаль, розповсюджене, тому і аналогічних повідомлень до міліції надходить по кілька на день. Однак слідчо-оперативна група негайно виїхала за вказаною адресою щоб, як вони думали, рятувати жінку від насилля. Однак по прибуттю на місце виявилося, що рятувати доведеться чоловіка...

Коли працівники міліції зайшли до сарая, де, зі слів жінки, заховався її благовірний, то побачили моторошну картину. Чоловік висів у зашморзі...

Дії працівників міліції були блискавичними. Оперуповноважений Володимир Росоха схопив повішеника за ноги, щоб послабити механічну асфіксію. Одночасно дільничний інспектор Річард Амбруш ножем перерізав мотузку. В цей час старший слідчий Наталія Микуланинець телефонувала до швидкої допомоги.

Всі дії працівники міліції виконали оперативно, це, за словами медиків, і врятувало життя чоловіку.

Як потім розповіли правоохоронці, вони між собою не домовлялись, як діяти, не обдумували правильність своїх дій, а розуміли, що від них залежить життя людини. Це й допомогло діяти злагоджено та оперативно.

На даний час чоловік знаходиться в лікарні, його життю та здоров'ю вже нічого не загрожує

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: У Львові завершився ...

КОМЕНТАРІ