Хмельниччина: Олександр Симчишин вручив державні нагороди жінкам, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня»

Хмельниччина: Олександр Симчишин вручив державні нагороди жінкам, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня»

21.10.14 11:01 0 673
20 жовтня в сесійній залі облдержадміністрації Олександр Симчишин нагородив матерів-героїнь семи районів Хмельниччини.

Державні нагороди отримали 35 жінок із Волочиського, Деражнянського, Красилівського, Старокостянтинівського, Старосинявського, Ярмолинецького, Хмельницького районів та м. Хмельницького.

Відповідно до указу Президента України почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей, в тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку. Це звання є вищою формою відзначення громадян за вагомий внесок у реалізацію державної політики з питань сім'ї, материнства і дитинства, самовіддане виховання та навчання дітей.

Олександр Сергійович привітав матерів і подякував за їх материнський подвиг та самопожертву. «Виростити одну дитину — не просто, а що казати про матерів, які народили і виховали п`ять і більше дітей. Ростити дітей, вести господарство, турбуватися про сім'ю – воістину героїчний вчинок. І Ви гідно із цим справляєтеся. Я бажаю Вам міцного здоров'я, сил, благополуччя, любові та поваги від Ваших дітей», - сказав посадовець.

Після вітального слова Олександр Симчишин нагородив жінок-матерів. Свято вдалося надзвичайно теплим, урочистим, щирим, співочим, з глибоким змістом, як материнська душа.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Медики-волонтери з різних ...

КОМЕНТАРІ