Внаслідок ДТП на Хмельниччині загинув 17-річний хлопець, двоє його товаришів травмовано

Внаслідок ДТП на Хмельниччині загинув 17-річний хлопець, двоє його товаришів травмовано

21.10.14 17:47 0 736
Близько 3-ої години ночі до Славутського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в с. Ганнопіль, неподалік місцевої лікарні перекинувся автомобіль, внаслідок чого дві особи травмувалися, а одна загинула.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що близько 02.30 години на автодорозі «Корець — Славута — Антоніни», в селі Ганнопіль, неподалік місцевої лікарні, 17-річний житель села Клепачі Славутського району, керуючи автомобілем «Renault Kangoo», не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху, з'їхав у кювет, де допустив перекидання автомобіля.

У результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини. У 21-річного пасажира — закрита черепно-мозкова травма та забійна рана голови. Ще один 17-річний пасажир від отриманих травм помер на місці. Потерпілі госпіталізовані у травматологічне відділення Славутської центральної районної лікарні.

Встановлено, що молодик кермував автомобілем без посвідчення водія. У нього відібрано кров на алкоголь. По факту ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: Волинянина засуджено за ...

КОМЕНТАРІ